HABERLER VE DUYURULAR
REKLAMVERENLER DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL DUYURUSU

Reklamverenler Derneği Olağanüstü Genel Kurulu, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 9 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 09.30’da Nispetiye Cad. Yanarsu Sok. Mustafa Çelik Apt. No: 58 D: 2 Etiler – İstanbul adresinde bulunan Dernek Genel Merkezinde Olağanüstü olarak toplanacaktır.

İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 15.30’da, Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel, The Ball 3 Salonu, Barbaros Bulvarı No:145 Beşiktaş - İstanbul adresinde çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.

İlanen duyurulur.

Ahmet PURA

GÜNDEM

1. Toplantı yeter sayının bulunup bulunmadığının tespiti,