Sosyal Sorumluluk Kategorisi’nde, Concept’in hayranlık uyandıran yaratıcı aklı, RD’nin, ARVAK’ın koşulsuz desteği ve UN Women Türkiye işbirliği ile hayat bulan “Reklamlar değişir, toplum değişir”. Kampanyamızı, pandeminin çetin şartlarına rağmen bir araya gelerek, ödüle layık bulan tüm jüri üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız, bizlere hiç durmadan ileri gidecek gücü verdiniz!

Kazananlar, pandemi şartları ve sosyal mesafe kuralları kapsamında 6 Temmuz 2020 tarihinde Feriye’de yapılan jüri toplantısı ile belirlendi, ARVAK Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla Ödül Töreninin yapılmaması nedeniyle tüm ödüller sahiplerine kurye ile ulaştırılacak. Bu yıl En iyi Açıkhava Reklamı ödülü, Jeep için Concept tarafından hazırlanan “Jeep” reklamının oldu.

Emeği geçen tüm ekipleri kutluyoruz. A Awards 2020’de ödül kazanan çalışmaların detaylı listesine linkten ulaşabilirsiniz:

A Awards Ödüller

#unstereotypealliancetürkiye #reklamlardeğişirtoplumdeğişir @reklamcilardernegi @unwomenturkey @acikhavareklamcilarivakfi @concept_istanbul