Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurulunun AÇEV işbirliği ile eşitlikçi ve daha ilerici reklam uygulamaları yaratmak adına başlattığı eğitimlerin sonuncusunu 23 Ocak’ta BAU Galata Kampüsü’nde, üyelerimizin pazarlama ekiplerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.

Bu yılki eğitim serimizin bu sonuncu oturumunda, Başkanımız Sn. Ahmet Pura katılımcılara gelecek planlarımızdan bahsetti, başlattığımız hareketin devamı için yarından itibaren daha çok çalışmak gerektiğini ve projenin sürdürülebilirliği adına reklamverenlerin desteğinin daha görünür olmasını temenni etti.

Ekim 2019’da başlattığımız eğitimlerimize koşulsuz destek veren, başta eğitmenlerimiz; AÇEV’den Hilal Baykara’ya, Olcayto Ezgin’e ve BAU İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gül Şener’e; eğitim mekânı arayışımızda, hiç tereddüt etmeden dersliklerini bize açan BAU İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Suher ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Şafak Şahin’e; eğitimlerimize özveriyle ev sahipliği yapan BAU Galata Kampüsü idari ekibine çok teşekkür ederiz.