Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ilgili bakanlık temsilcileri ile sektör meclisi başkanlarının katılımıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde 29 Şubat’ta Ankara’da toplandı.​

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın açış konuşmaları ile başlayan Şura, kamu ile özel sektörü bir araya getiren, sektörlerde yaşanan sıkıntıların ve önerilerin, sektör meclis başkanları tarafından doğrudan icra makamına iletilebildiği çok önemli bir platform olarak tanımlanıyor.

RVD Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Pura’nın, Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sektörünü temsilen, TOBB Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı sıfatıyla katıldığı toplantıda yaptığı konuşmasında, kamu ve özel sektör işbirliğin değerli bir örneği olan Şura’nın, tüm sektörlerin kendi önceliklerini bizzat aktarabileceği ayrıcalıklı bir ortam sunduğunu dile getirerek, Kozmetik ve Temizlik Ürünleri sektöründeki gelişmeler ve çözüm bekleyen öncelikli konular hakkında bilgi verdi.

Şura’nın ardından değerlendirmelerde bulunan Pura, “çok verimli geçtiğine inandığım bu yılki Şura’nın koordinasyonu için TOBB yönetimine ve organizasyona emek veren tüm ekiplere şükranlarımı sunarım” diyerek memnuniyetini dile getirdi.