Reklamcılık Vakfı, ADcampus 2024 eğitim döneminde 5 öğrenciye, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Pura’nın meslek hayatındaki 50 yılını kutlamak üzere Ahmet Pura Başarı Bursu sağladı. Burs kapsamında çeşitli sektörel temalarda verilen eğitimlerin önemine değinen Pura; “Ülkemizde önemli bir ivmeyle gelişen reklam yatırımları, dünya genelinde de kabul edildiği gibi ekonomilerin dinamosu konumundadır. Bu büyümeyi, gelişmeyi en verimli şekilde yönlendirebilmek için yeni güçlere ihtiyaç var. Yeni güçlerin, yani gençlerin sisteme girmesinde, bu eğitimlerin çok önemli katkısı olduğunu düşünüyorum.diye belirtti.

ADcampus 2024 eğitim planı kapsamında Markalar Süreçten Ne Bekler? konulu eğitimde, RVD Başkanı Ahmet Pura ile birlikte RVD Başkan Yardımcısı Ayşen Akalın ve RVD Saymanı Toloy Tanrıdağlı eğitmen olarak yer aldı.

Reklamcılık Vakfı tarafından her yıl düzenlenen ADcampus, yeni nesil reklamcı adaylarının profesyonellerden alacakları 100 saate yakın online eğitim ile sektöre alışma sürecini hızlandırmak ve mesleğe ilk adımlarını emin bir şekilde atmalarını sağlamak amacıyla, üniversite öğrencileri, yeni mezunlar ve sektöre yeni katılmış junior ekiplere yönelik düzenlenen bir eğitim programıdır.

Program kapsamında Kreatif Ajans ve Medya Ajansı olmak üzere iki ana dikeyde online eğitim bulunmaktadır. Eğitimlerin yanı sıra katılımcılara ilham vermesi amacıyla çeşitli sektörel temalarda ADcampus Sohbetleri, Mentörlük Programı, Koçluk Programı ve HR Programı düzenlenmektedir.

Eğitim seansını buraya tıklayarak veya RVD YouTube hesabımızdan izleyebilirsiniz.